"Loading..."

Facials

Facials

Mini-Mood

Gelaatsverzorging volgens huidtype
reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- of nachtcrème


45€/45min

Relax-Mood

Gelaatsverzorging volgens huidtype
reiniging, peeling, peeling met de soft-microdermabrasie, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, ampoulle, massage, masker, oogverzorging, dag- of nachtcrème


85€/90min

Gelaatsverzorging met fruitzuren

Intensieve bevordering van de huidvernieuwing, de huid gaat terug stralen. Fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens, sproetjes en ouderdomsvlekjes gaan vervagen.
Deze behandeling is niet aangeraden tijdens de zomermaanden.


90€
40€ per beurt in kuurvorm

Gelaatsverzorging Caviar

Een verzorging met kaviaarextract en zeebronwater. Zorgt voor nieuwe elasticiteit en spankracht. Gaat de tekorten gaan aanvullen.


90€

Gelaatsverzorging Aphrodite

Intense spa-ervaring met een groot anti-age effect. De diepte van de rimpels worden verminderd, de huid ziet er zichtbaar jonger en voller uit.


95€

Gelaatsverzorging Shin-Tai

Een luxueze en ontspannende ervaring met als resultaat een ongeloofelijk fluweel zachte en gladde huid. De huid ziet er steviger en zichtbaar gelift uit.


95€

Acne behandeling

Bij deze behandeling worden puistjes en onzuiverheden aangepakt met aangepaste producten. Om een optimaal resultaat te bekomen kan deze behandeling ook in kuurvorm. Ik geef u ook graag de nodige uitleg over hoe u best uw huid thuis verzorgd.


65€
Kuur: 35€

Personal Mood

Heeft u ook veel vragen over hoe u uw huid het best verzorgt? Of welke producten u het best kan gebruiken? Ik geef u graag tijdens een uitgebreide gelaatsverzorging stap voor stap de nodige uitleg. Na de verzorging ontvangt u een gepersonaliseerd huidpasje, een waardebon van 20€ en advies over de gebruikte producten.


120€


ps: Na iedere gelaatsverzorging is een basis make-up mogelijk

10€

pps: Iedere gelaatsverzorging kan ook uitgebreid worden met epilatie van de wenkbrauwen en/of bovenlip (niet inbegrepen)
Facials

Facials

Brows

Brows

Lashes

Lashes

Waxing

Waxing

Nails

Nails

Tanning

Tanning

Laser

Laser

Body

Body

make-up

Make-up